Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Стартирай видеоклипа

“Аз мога без страх всичко!”

ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - ДимитровградОтстоява се идеята, училището да се утвърди сред водещите културно-образователни институции в града и областта, с ефективно социализиране и интегриране на децата от ромската общност от кв.Вулкан и кв.Марийно към общоприетите ценности и култура.

Издигане образователното ниво на учениците до реално покриване на необходимия минимум знания и умения съгласно ЗПУО и ДОС.

В края на периода 2017-2020 г. училището ни да е утвърдено като Обединено училище, даващо професионална подготовка по готварство и шивачество, приемащо всички желаещи, както от кварталите от левия бряг на р.Марица, така от гр.Меричлери. Реализиране на идеята училището ни да получи статут на Обединено училище с професионална подготовка.

Новини и съобщения


30.08.2022

Поправителни изпити

СЪОБЩЕНИЕ     Поправителните изпити за учениците в дневна форма на обучение започват на 05.09.2022 г. /понеделник/ .     Изпитите за самостоятелна форма на обучение започват на 01.09.2022 г. /четвъртък/     График и заповеди  за провеждане можете да намерите в раздел "Документи".

виж повече
02.08.2022НП

НП "Отново заедно"

Учениците от ОбУ "Св. св. Кирил и Методий" взеха участие по НП "Отново заедно". Шест незабравими дни те ...

виж повече
01.08.2022

Конкурс за длъжността директор

виж повече
Документи
Стратегия, програми, график
Всички документи указващи устройството и дейността на учелището.
Проекти
Национални програми, фондове
Всички проекти и фондове за развитие в които училището участва.
Профил на купувача
Обществени поръчки по ЗОП
Обявления и информация за всички обществени поръчки назначавани от учелището.