Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Стартирай видеоклипа

“Аз мога без страх всичко!”

ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - ДимитровградОтстоява се идеята, училището да се утвърди сред водещите културно-образователни институции в града и областта, с ефективно социализиране и интегриране на децата от ромската общност от кв.Вулкан и кв.Марийно към общоприетите ценности и култура.

Издигане образователното ниво на учениците до реално покриване на необходимия минимум знания и умения съгласно ЗПУО и ДОС.

В края на периода 2017-2020 г. училището ни да е утвърдено като Обединено училище, даващо професионална подготовка по готварство и шивачество, приемащо всички желаещи, както от кварталите от левия бряг на р.Марица, така от гр.Меричлери. Реализиране на идеята училището ни да получи статут на Обединено училище с професионална подготовка.

Новини и съобщения


11.11.2022

Изпити в самостоятелна форма на обучение

Изпитите в самостоятелна форма на обучение ще започнат на 15.11.2022 г. /вторник/ по определен график, които можете да намерите в раздел "Документи", където е поместена и заповедта.

виж повече
21.10.2022Мултидисциплинарен урок

Мултидисциплинарен урок

В петък седмицата посветена на Деня на готвача приключи с мултисциплинарен урок, който включи три учебни ...

виж повече
20.10.2022Ден на готвача

Ден на готвача

На 20.10.2022 г. /четвъртък/ на откритата класна стая госпожа Иванова и госпожа Андреева запознаха учениците с интересни факти за деня ...

виж повече
Документи
Стратегия, програми, график
Всички документи указващи устройството и дейността на учелището.
Проекти
Национални програми, фондове
Всички проекти и фондове за развитие в които училището участва.
Профил на купувача
Обществени поръчки по ЗОП
Обявления и информация за всички обществени поръчки назначавани от учелището.