Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Стартирай видеоклипа

“Аз мога без страх всичко!”

ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - ДимитровградОтстоява се идеята, училището да се утвърди сред водещите културно-образователни институции в града и областта, с ефективно социализиране и интегриране на децата от ромската общност от кв.Вулкан и кв.Марийно към общоприетите ценности и култура.

Издигане образователното ниво на учениците до реално покриване на необходимия минимум знания и умения съгласно ЗПУО и ДОС.

В края на периода 2017-2020 г. училището ни да е утвърдено като Обединено училище, даващо професионална подготовка по готварство и шивачество, приемащо всички желаещи, както от кварталите от левия бряг на р.Марица, така от гр.Меричлери. Реализиране на идеята училището ни да получи статут на Обединено училище с професионална подготовка.

Новини и съобщения


18.04.2019

ОБЯВЛЕНИЕ

     ОбУ "Св. св. Кирил и Методий" ОБЯВЯВА процедура за определяне /избор/ на заявител по Схема "Училищен плод" и по Схема "Училищно мляко" за период от три години:2019 - 2020 г., 2020 - 2021 г. и 2021 - 2022 г. За повече информация в Профил на купувача/Публични покани.

виж повече
10.04.2019Баскетбол

Баскетбол

    В периода 11.02.2019 г. - 14.02.2019 г. се проведе общински кръг по баскетбол - момичета от възрастова група 5 - 7 клас. Представянето на ...

виж повече
10.04.2019Баскетбол

Баскетбол

     Отборът по баскетбол при ОбУ "Св. св. Кирил и Методий"  с ръководител г-н Иван Илиев заслужено спечелиха първо ...

виж повече
Документи
Стратегия, програми, график
Всички документи указващи устройството и дейността на учелището.
Проекти
Национални програми, фондове
Всички проекти и фондове за развитие в които училището участва.
Профил на купувача
Обществени поръчки по ЗОП
Обявления и информация за всички обществени поръчки назначавани от учелището.